Η καρέκλα σήμερα δεν είναι απλά ένα έπιπλο

Γιατί η Φηγός OE φροντίζει για την ποιότητα της κατασκευής της.

Δείτε δείγματα της δουλειάς μας

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ παραγωγής καρέκλας. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ καρέκλες καφενείου, ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ καρέκλες τραπεζαρίας, τραπέζια κουζίνας και εστιατορίου. Καναπεδάκια, καναπέδες, πολυθρόνες σκηνοθέτη, καρέκλες εκκλησιαστικές, σκαμπώ. Εξοπλισμός τραπεζοκαθίσματα ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφετεριών.
Εγκαταστάσεις
« προηγoύμενη
επόμενη »

Η εταιρεία μας

Η Φηγός Ο.Ε. είναι η μοναδική Ελληνική Μονάδα Παραγωγής Καρέκλας εφοδιασμένη με τις πλέον σύγχρονες και τεχνολογικά εξελιγμένες εγκαταστάσεις παραγωγής επίπλων.

Νεοϊδρυθείσα, από ανθρώπους με τριαντάχρονη και πλέον εμπειρία στο χώρο του επίπλου για επαγγελματική και οικιακή χρήση, η Φηγός πιστοποιήθηκε από τους πρώτους μήνες λειτουργίας της με ISO2008.

Με αγάπη για το ξύλο και σεβασμό στον πελάτη το προσωπικό μας εκπαιδεύεται από τους έμπειρους τεχνήτες, και με τη βοήθεια των εξειδικευμένων μηχανημάτων, είναι σε θέση να σας προσφέρει υψηλής ποιότητας και αντοχής έπιπλα.

Παραδοσιακές καρέκλες καφενείου, τραπέζια εστιατορίου, άνετες τραπεζαρίες, έπιπλα κήπου και εξοχής- όλα πιστοποιημένης ποιότητας και αντοχής - θα αποτελέσουν ένα κόσμημα για τον χώρο σας και μια επένδυση για την επιχείρησή σας.

Η Φηγός ευαισθητοποιημένη σχετικά με το περιβάλλον χρησιμοποιεί αποκλειστικά οικολογικά χρώματα νερού και δεν χρησιμοποιεί χημικά λούστρα.

Στη gallery μας θα βρείτε όλα μας τα προιόντα σε μοναδικούς συνδυασμούς και υπέροχα χρώματα.

Καρέκλες, Τραπεζια και έπιπλα Φηγός.

Αναμείνατε στην οθόνη σας.
Το site φορτώνει..